Op zaterdag 15 oktober komt het Bewust Op Weg campagne team naar uw supermarkt. Zaterdagochtend brengen ze een bezoek aan de Jumbo in Fijnaart. Op zaterdagmiddag komen ze langs bij de Albert Heijn in Klundert.

FietsPitstopposter-a3-supermarktactie-moerdijk-fiets-pitstop
Zo kunt u tijdens het boodschappen doen uw fiets door Koos en Ruud laten checken. Is uw fiets klaar voor de winter? Zijn de banden nog goed, Werkt de verlichting nog? Kleine reparaties worden gelijk uitgevoerd en u kunt vervolgens weer bewust op de fiets.

poster-a3-supermarktactie-moerdijk-mobiel-zonder-mobiel

Mobiel zonder Mobiel
Bent u met de auto dan kunt u aanstaande zaterdag door de Mobiel zonder Mobiel medewerkers worden aangesproken om in “flightmodus” de auto in te stappen.
Meer informatie is te vinden op http://bit.ly/Bewustopweg.

 

Share This